Giganten jobbar tinder åt Foppa


Fick du respons eller? – Näe. Men kan du berätta vad som hände? Jao, jag vet inte vad Tinder är men men Foppa la fram nån jävla, eller han sa att ngn lagt till honom. Och han tyckte jag skulle inleda konversationen. Stänger du av musiken i bakgrunden bara. Sååå, jag gjorde som man gjorde på 80-talet. Va sa man då? Hej, hur mår du, och ett hjärta liksom. (Robban)Lite casual ändå? Så fick jag inget svar, då gick jag lite maskin. Jag tänkte, vafan händer? O då skrev jag: Är du sugen på lite godis? *skratt* -Legend asså. Legend. Sen vete fan vad som hände asså. Foppa berättade inte. – Ingenting. Ingenting ja. Du ser om hon blockar dig eller? Jajaja, jag försöker reda upp det här nu Sagge. *Skratt* Ja vadå du reder upp

Posts created 2678

One thought on “Giganten jobbar tinder åt Foppa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top